Польсько-український економічний форум

“СПІВПРАЦЯ З УКРАЇНОЮ ІНВЕСТИЦІЇ В МАЙБУТНЄ”

ZGŁOSZENIE FIRMY DO POLSKO-UKRAIŃSKIEGO CENTRUM GOSPODARCZEGO

Під почесним патронатом голови міської ради
Пулави

Співорганізатор Форуму

Форум проходив за гібридною системою в Пулавах з 28 по 30 березня 2023 року.

Економічний форум був присвячений координації та організації прямого економічного та інвестиційного співробітництва в горизонтальних системах між польськими та українськими містами та регіонами, інститутами, торгово-виробничими палатами, торговими та сервісними компаніями.

День перший – 28 березня 2023 р


Відкриття конференції – Президент Правління Польсько-Українського Економічного Центру Чеслав Ролла.

Ласкаво просимо до учасників та презентація Пулавського науково-технологічного парку – президент правління Томаш Шимайда

«…Пулавський науково-технологічний парк підтримує бізнес у широкому розумінні. Більше 180 польських компаній знайшли свої штаб-квартири в парку, є також компанії з України. Підприємець з України може відкрити філію своєї компанії в Польщі, зареєструвавшись його штаб-квартира в парку фізично або як віртуальний офіс. Це дає можливість вести пряму бізнес-діяльність у Польщі та всій Європейській спільноті, можливість скористатися субсидіями та співфінансуванням із фондів ЄС та багато інших переваг, пов’язаних із діяльністю на польський ринок та інші країни Європейського співтовариства…»

Можливості та потенціал Польщі та України – головні напрями співпраці – Президент Польсько-Українського Економічного Центру Чеслав Ролла

«…Польсько-український економічний центр підтримує економічну співпрацю між Польщею та Україною. Сьогодні Україна захищає не тільки себе, але й Польщу, Європу та весь вільний світ. Тому ми не повинні чекати, що Україна переможе, ми повинні взяти дій зараз, яка допоможе Україні інтегруватися в Європейський Союз. І ми хочемо зробити це сьогодні разом з містами, компаніями, українськими та польськими організаціями. Ми готуємо та реалізуємо конкретні проекти та програми пророзвиткового та комерційного характеру, як для компаній ми також представляємо пропозиції співпраці для українських та польських міст, які не передбачають великих витрат, а лише використовують наявні можливості та потенціал партнерів.Уявімо, що ми будемо інформувати один одного про існуючі тендери в Польщі та Україні тендер на будівництво нової школи в Пулавах в Польщі або в Боярці в Україні!Або українська фірма в Польщі знайшла українських працівників у Любліні через Повітову службу працевлаштування в Пулавах, а та сама польська фірма знайшла працівників в Україні через Повітову службу праці в м. Боярка! Ми можемо створити це все разом…”

Боярка, місто-партнер Пулави,

організував Українсько-польський економічний форум у 2022 році, в якому взяли участь понад 50 суб’єктів господарювання України. Дводенна конференція була поєднана з кількаденною навчальною роботою в українських компаніях щодо можливостей їх розвитку та співпраці з польськими компаніями.

Model współpracy z firmami bojarskimi – Zastępca Burmistrza Tetiana Koczkowa

Боярка, місто відкрите до співпраці – заступник міського голови Тетяна Кочков

«…. Вітаємо всіх учасників. Від імені мера Боярки та всієї нашої громади ми хочемо подякувати Польщі та полякам за допомогу Україні. Ми переконані, що всі польські компанії знайдуть ділових партнерів і будуть підтримали в цьому в Боярці Ми розуміємо, що після закінчення війни економічна співпраця між нами збільшиться, ми готуємося до цього процесу і співпрацюватимемо з компаніями з Пулав та інших польських і європейських міст, з якими ми сьогодні маємо контакти. співпраця польських фірм із боярськими заводами, організація груп боярських компаній для цієї співпраці та допомога їм у налагодженні контактів…»

BOJARKA вже багато років є містом-партнером Пулав. Знаходиться приблизно в 25 км від центру Києва, має вдале географічне розташування. До столиці можна доїхати потягом за 25 хвилин, а на автомобілі (таксі) за 40 хвилин. У напрямку Києва і назад курсують 7 маршрутів кожні 5-10 хвилин, які можуть доставити вас в будь-яке передмістя правобережної столиці. Місто межує з Одеською трасою, має одну залізничну станцію Боярка та зупинний пункт Тарасівка. На станції «Боярка» зупиняються електрички далекого прямування підвищеного комфорту та приміські електрички. 

Виробничу і торговельну діяльність здійснюють близько 900 підприємств.

Боярка, місто-партнер Пулав, спільно з Польсько-Українським Економічним Центром організували перший Міжнародний економічний форум у Боярці, Україна, у жовтні 2022 року.

У ньому взяли участь понад 50 підприємств, інститутів та університетів з Боярської та Київської областей, а також представники міст, компаній та організацій з Польщі.

Під егідою та завдяки великій прихильності та допомозі мера Боярки пана Олександра Зарубіна та першого заступника мера міста пані Тетяни Кочкової було організовано семиденний Економічний форум, у тому числі два дні конференцій. та навчальні візити до компаній, інститутів та університетів. Під час ознайомчих візитів вдалося ознайомитися з потенціалом та можливостями співпраці українських партнерів.

Детальніше про компанії та установи Боярки

TARGI KIELCE – Йоанна Марчан – заступник директора виставкового відділу

«… Targi Kielce є одним із двох лідерів виставок у Польщі, має 90 000 м2 виставкової площі, у 7 виставкових павільйонах із сучасною інфраструктурою. Targi Kielce була заснована в 1992 році, займає друге місце в рейтингу виставок у Центральна та Східна Європа.Місто Кельце є центром ярмарку.Вже багато років співпрацює з українськими компаніями, які беруть участь у багатьох випусках спеціалізованих ярмарків.Понад 70 ярмарків проводяться на території ярмарку, найбільші з яких стосуються сільського господарства – AGROTECH, HORTITECH та оборонної промисловості…»


UKRAINE’S INVESTMENT PROMOTION OFFICE – заступник виконавчого директора UkraineInvest – Євгеній Шакотько.

«…Наша головна мета і завдання сьогодні — визначити, як приватний сектор може брати участь в інвестиційних процесах в Україні. В результаті війни у ​​2023 році прямі збитки українській економіці сягнули астрономічної суми в 113 трильйонів доларів США. Ці збитки вплинули на всю економіку України, але ми бачимо особливо великі потреби та великий потенціал для інвестицій у таких секторах, як сільськогосподарська та агрохарчова промисловість, будівельні матеріали та обладнання для будівельних об’єктів, логістика, перехід від вугілля до зелених технологій, у виробництво транспортних засобів і машин для Ці плани реконструкції та реструктуризації пропонують надзвичайні можливості для відновлення та розвитку промисловості України та є надзвичайно привабливими для іноземних інвесторів та самої України через впровадження нових технологій на український ринок.економіки з глобальною економікою…”

POLSTAL – Kierownik Działu Eksportu, Konrad Kruszyk

«…POLSTAL працює в кількох основних напрямках, займається дистрибуцією конструкційної сталі для нафтохімічної промисловості, інфраструктури, для будівель і нерухомості, для енергетичного сектора і шахт. Крім того, вона займається виробництвом металоконструкцій з комплексне впровадження на місці та виконує в цьому відношенні навіть найвимогливіші проекти. Він також виробляє та монтує сталеві бункери на місці відповідно до власних проектів і патентів. Він також проводить розробку, комплексно будуючи цілі житлові масиви. Він постачає конструкційну сталь та виробництво продукції в більшість країн світу. Він є гордим спонсором футбольного клубу Zagłębie Sosnowiec. … “

EDELVIKA – Ольга Кас’ян, Директор з маркетингу

«… Компанія заснована в 1994 році, виробництво займає площу 9200 м2, в компанії працює 250 співробітників. Щомісяця ми виробляємо понад 120 000 м текстилю. Палітри PANTONE Сучасне вишивальне обладнання TAJIMA втілює в життя найбільше складні декорації в найкоротші терміни Маємо швейні машини BROTHER та JUKI – це машини для спеціальних завдань, рідкого виробництва в системі LEAN. Підприємство має сертифікат системи управління якістю відповідно до вимог ДСТУ (Національний стандарт України) ISO 9001: 2015 р. Власна сертифікована лабораторія перевіряє всю сировину на етапі введення та перевіряє якість кінцевого продукту Висококваліфіковані дизайнери та дизайнери працюють за сучасними програмами та використовують новітні технологічні можливості Виготовляємо одяг з різних видів текстильних матеріалів, для дорослі, жінки, чоловіки та діти. ми також виготовляємо одяг спеціального та технічного призначення…».

REMIX OIL – Prezes Zarządu i Właściciel, Przemysław Remiszewski

“…REMIX OIL займається виробництвом, торгівлею та послугами. У сфері виробництва ми пропонуємо сушарки і, як єдине підприємство в Польщі, ми є виробником трьох типів сушарок, кожна з яких призначена для різних цілей Таким чином, ми виробляємо сушарки для біомаси, тирси для деревообробної промисловості та інших застосувань. Крім того, ми виробляємо сушарки для щільних мас із вмістом вологи близько 80%, які наші сушарки висушують приблизно до 10% за раз, а відходи використовується як добриво.Ми також виробляємо сушарки для сушіння зерна, кукурудзи, ріпаку тощо.Що стосується послуг, ми об’єднуємо польських та українських підприємців, маючи партнерів та контактів в Україні понад 30 років.Ми також діємо у сфері допомоги Україна у вирішенні житлових проблем, пропонуючи модульні будинки для мешканців та армії…”


AKCENTA – międzynarodowe rozwiązania finansowe – Dyrektor Radosław Jarema

«…AKCENTA забезпечує підтримку валютних рахунків, заощаджуючи до 20 000 злотих під час обміну валют – без необхідності змінювати банк
прийом та відправлення іноземних платежів
усунення валютного ризику
підтримка консультанта з мобільних валют
на ринку з 1997 року, зараз PL, CZ, SK, HU, RO, DE
50 485 задоволених клієнтів, понад 7 тис в PL
41,75 млрд злотих – обсяг транзакцій клієнтів у 2022 році…”

FAGUM STOMIL

Протягом багатьох років спеціалізацією FAGUM-STOMIL є захисне та робоче взуття. Наше взуття – крім оригінального і традиційного захисту ніг від води чи холоду, в першу чергу забезпечує вузькоспеціалізований захист ніг. Вони призначені для людей, зайнятих у різних галузях переробної та хімічної промисловості, в енергетиці, гірничодобувній промисловості, пожежно-рятувальних службах, будівництві, транспорті, а також у сільському, лісовому та рибальському господарствах. Всюди, де людина своєю діяльністю приборкує сили природи, черпає її багатства, протистоїть стихіям, змінює світ, руйнуючи та будуючи, необхідне взуття з маркою FAGUM-STOMIL. Це взуття, що має високі оцінки якості виготовлення, довговічності та надійності, знаходить покупців не лише на вітчизняному ринку, а й у багатьох країнах Європи та світу..

FAGUM – STOMIL

Одяг, постільна білизна та аксесуари для дітей та немовлят

СОФІЯ – будь ласка, натисніть “СТАРТ”


«…Компанія «Софія» створена для найголовніших і найулюбленіших істот у світі. Потреба оточити їх ніжністю та безпекою призвела до створення унікальних виробів, які демонструють не лише якість виконання, але й любов та турботу.
Понад 30 років він повністю присвячується дітям, створюючи нижню білизну, одяг і постільну білизну, лейтмотивом яких є елегантність і позачас. Ми намагаємося зробити всі наші товари зручними та корисними для здоров’я.
Усе для того, щоб наші діти безтурботно та весело пізнавали світ…»

День ДРУГИЙ конференції – 29 березня 2023 р

Умань – місто свободи і надіїi

Умань — адміністративний центр Уманського району Черкаської області. Розташований на Придніпровській височині на обох берегах річки Уманка (притока Ятрані), за 186 км на південний захід від міста Черкаси. Через місто проходять автомагістралі М05 і М30. Історично воно лежить на межі Поділля та Наддніпрянщини в Україні. Важливий центр Східного Поділля. Населення — 82,9 тис. осіб. Люди.

Умань – це місто з довгою історією та унікальною культурою, розташоване на перехресті 5 доріг, туристичне та паломницьке місто, яке щорічно відвідує понад 600 000 людей. туристів

Ми жили в мирі, насолоджуючись нашим прекрасним містом, – міський голова Ірина Плетнова

Поки не прийшла війна…..

Ця війна показала справжнє обличчя російського окупанта, а наше місто та вся Україна стали його ціллю…

«…Ранок 24 лютого приніс уманській громаді серію потужних вибухів, численні пожежі та приліт снаряду на центральну площу. Як наслідок, перша мирна жертва повномасштабного вторгнення в с. Російська Федерація Але суспільство швидко мобілізувалося, завдяки спільним зусиллям мешканців, влади та бізнесу комуна стала опорою для наших захисників, надійним притулком для внутрішньо переміщених осіб та матеріально-технічним центром гуманітарної допомоги для всієї країни. .
Сьогодні ми чітко розуміємо наші виклики та завдання. У громаді міста Умань успішно працюють волонтерські та громадські організації, підприємства активно допомагають Збройним Силам України. Ми впевнено тримаємо економічний фронт держави, в тому числі завдяки підтримці наших іноземних друзів! …”

UMAŃ ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ

«В умовах війни, яку зрадницька Росія оголосила Україні, ми маємо пам’ятати про забезпечення потреб не лише нашої армії, а й про забезпечення життєвих потреб наших жителів. Українська армія переможе у цій війні, і ми повинні це зробити. все можливе в цей час для підтримки економіки та економічного розвитку нашої місцевої громади та всієї України.Наші виробничі підприємства та компанії повинні підтримувати своє виробництво, а водночас модернізувати та адаптуватись до потреб інтеграції з європейськими Спільнота. Це велике завдання для нашого місцевого бізнесу, а також чудові можливості для співпраці з партнерами з Польщі…”


Економіка

У місті функціонує понад 5 тис. виробничих, торговельних і сервісних підприємств, а також комунальних підприємств різних форм власності. Основні галузі промисловості: машинобудівна (заводи: ПАТ «ЕТАЛОН», Уманьферммаш, «Мегомметр», оптико-механічний, театрального устаткування), харчова (заводи: овочеконсервний, масло, вітамінний, горілчаний, м’ясокомбінат, ВАТ «Уманьпиво», Уманський тепличний комбінат, ЗАТ ТК «Уманьхліб», МПП «Агропромресурси» та ін.), легкої (заводи: швейна, взуттєва, виробів художньої промисловості), будівельних матеріалів (заводи: олійний, цегельний, залізобетонних конструкцій та ін.), Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne. “Технолог”, Вітамінний завод (“Вітаміни”), Елеватор.

EDGE GROUP / MARBUD POWISLE – PREZES ZARZĄDU MARBUD POWIŚLE, JAN BOCZKOWSKI

«…Ми є групою інвестиційних та консультаційних організацій, що спеціалізуються на секторі малих і середніх підприємств, з особливим наголосом на підприємцях, які перебувають у складних економічних ситуаціях (скрутні), і підприємцях, які починають інвестиційний шлях (початковий). юридичною особою, що займається цим сегментом, є EDGE Consulting Sp. z o.o., зареєстрований офіс у Варшаві.Одним із наших ключових бізнес-напрямків є польсько-українське партнерство, яке розвивається з 2002 року і базується на приватних та ділових контактах пана Чеслава Піотровича та п. Володимир Марценяк У сфері створення транскордонних бізнес-проектів наразі ми працюємо над впровадженням на європейські ринки органічних добрив і кормів для сільського господарства, впровадженням інноваційних програм житлового будівництва на основі сучасних технологій у сфері утеплення та модульних будівельних систем, розробка та впровадження спеціалізованих сучасних терапевтичних програм у сфері терапії глибокої травми, включно з посттравматичним стресовим розладом, рішення про офіційне заснування в Польщі польсько-української фундації під брендом «We care», метою якої буде освітня діяльність у сфері ведення малого та середнього бізнесу в Польщі та Україні, діяльність у сфері розвитку систем психологічної терапії проблем, викликаних збройними конфліктами, в тому числі шляхом проведення тренінгів для терапевтичного персоналу, проведення терапевтичних програм і центрів, створення та управління стипендіальний фонд для молодих людей із травматичним досвідом, які хочуть розвинути свої підприємницькі здібності…».

NOVAGRA / VITASTAR

VITASTAR® – Активатор рослин для культивування

Під торговою маркою VITASTAR® ми пропонуємо широкий асортимент позакореневих добрив; виготовлено з високоякісної сертифікованої сировини та добавок. Мікроелементи, що містяться в наших препаратах, повністю хелатовані кислотою EDTA, тому немає ризику утворення осаду у водних розчинах і робочих рідинах. Технологічне досягнення, яке ми надаємо найвибагливішій групі реципієнтів у сільськогосподарській галузі, – це органічні та мінеральні добрива, збагачені амінокислотами, вітамінами, рослинними гормонами та спеціальним колоїдним білком CARPRAMID® з революційними властивостями. Carpramid® отримують з природної амінокислоти, яка присутня практично у всіх білках. Він вирізняється надзвичайною здатністю до катіонного обміну завдяки негативним зарядам, пов’язаним з карбоксильною функціональною групою групи молекул b-білка. Регулярне використання препаратів VITASTAR з додаванням технологічно передового інгредієнта, яким є CARPRAMID® (Carpramid Technology, тобто технологія управління поживними речовинами), тобто високозарядженого біологічно розкладаного білка β-типу, є гарантією: оптимального використання поживних речовин, що надаються рослин шляхом позакореневого та ґрунтового внесення за рахунок покращення поглинання цих інгредієнтів та підвищення стійкості культурних рослин до хвороб та фізіологічних стресів.

paszport do eksportu – piotr snopek

Можливості фінансування експортної діяльності

«… Дія FEPW.01.01 Платформи стартапів (PS) для нових ідей – це комплексні програми інкубації для інноваційних стартапів у Східній Польщі.
Втручання спрямоване на:
• подальше укорінення та розвиток екосистеми стартапів у Східній Польщі;
• подальша підтримка під уже впізнаваним брендом Platform Startup для людей, які хочуть заснувати компанію у Східній Польщі та розвивати свій бізнес на внутрішньому та міжнародному ринку.

Європейські фонди для сучасної економіки

Захід FENG 2.24 Польські технологічні мости

FENG Захід 2.25 Просування бренду інноваційних МСП

FENG Захід 2.26 Інтернаціоналізація МСП – Brand HUB

Дія FENG 2.28 Startup Booster Польща

Бойовик FENG 2.29 Стартапи — це ми

BRAEL – Paweł brancewicz

«…BRAEL – Medical Devices, розташована в Пулавах, є одним із провідних виробників медичних приладів у Польщі та лідером у виробництві ультразвукових детекторів серцевого ритму плода. Наша місія – пропонувати продукцію відмінної якості за доступною ціною. У 1997 році ми випустили другий у світі компактний детектор серцевого ритму плода UDT-100 TONFET. Після пов’язаного з ним успіху ми розширили пропозицію дешевими детекторами UDT-20 і високоякісними детекторами UDT-300 із можливістю реєструвати частоту серцевих скорочень і рухи плода на термопапері, як у кардіотокографах ми представляємо новий компактний монітор серцевого ритму плода FD-10D BabyPulse Ми ставимо перед собою завдання, щоб FD-10D був безперечно найкращим на світовому ринку малих доплерів і ми цього досягли.
У 2008 році в нашій пропозиції з’явився кардіотокограф для спостереження за одноплідною або двійневою вагітністю. Його переваги – точний підрахунок пульсу і малий розмір – зробили його основним і обов’язковим обладнанням лікарень і гінекологічних кабінетів. Він також користується хорошою репутацією серед іноземних клієнтів…”

AKCENTA – Andrzej Kowalik

«… Ми хочемо зацікавити нашою пропозицією компанії, які зареєстровані та вже мають філії в Польщі. Якщо ви здійснюєте валютні перекази в українські банки в євро чи доларах США, то такий переказ може здійснити AKCENTA. Це вигідно, оскільки переказ здійснюється дуже швидко, вартість переказу нижча, ніж в інших банках, і курс обміну хороший…”

Stowarzyszenie “Czysty Świat” – Marcin Obałek i Paweł Jeżyna

«…З початку війни, 24 лютого 2022 року, ми організували майже 40 гуманітарних конвоїв в Україну, ми перевезли сотні тонн необхідних для населення продуктів, таких як продукти харчування, теплий одяг, ковдри та спальні. сумки, медико-санітарні вироби для дорослих і дітей, перев’язувальні матеріали, санітарно-фармацевтичні матеріали для територіальних військ і української армії.Цю продукцію ми транспортували гуманітарними конвоями або зовсім поодинці, їздячи на крайній схід України, часто під обстрілами росіян. артилерії чи ракет Ми були на найбільш зруйнованих територіях України і на власні очі бачили всі ці руйнування та злочини проти мирного населення російських військових злочинців – від Бучі та Ірпеня до Харкова, Кривого Рогу чи Херсона.Все це з початку війни ми надавали гуманітарну допомогу цивільному населенню, організовуючи гуманітарні конвої та перевозячи окремих біженців на приватних автомобілях чи орендованих мікроавтобусах, або організованими нами великими групами автобусами з України до Польщі та інших країн Європи …”

Producent Peletu, firma handlowo-produkcyjna – Pan Aleksander z Łucka

«…Дуже дякуємо за можливість представити пропозицію нашої компанії. Ми торгово-виробнича компанія з Луцького околиці, виробляємо тверде паливо, біопаливо. Спочатку ми торгували пелетами, відправляючи їх до Польщі та Європи, на зараз ми розвинули велике виробництво пелет практично Ми виробляємо пелети з соломи, деревної стружки, соняшнику, яблуні та вишні, дуба та вільхи.Також ми виробляємо спеціальні пелети для домашніх тварин, котів та собак.Ми плануємо розпочати дистрибуцію та продаж пелет. у Польщі та в Європейському Союзі Шукаємо дистриб’юторів у Польщі, з якими ми могли б розпочати взаємовигідну співпрацю…”

TROKOTEX Polymer Group.

Trokotex Polymer Group Sp. z o.o. це компанія з традиціями та польським капіталом. Очисні споруди, електростанції, теплоелектростанції та харчова промисловість користуються продукцією Trokotex вже понад 30 років.

Наші композиційні вироби: баки, решітки, покриття або арматура використовуються в різних галузях господарства.

Протягом багатьох років ми доклали багато праці, зусиль і душі, щоб стати для вас надійним і стабільним партнером. Багато зусиль, щоб відповідати ринковій економіці, що динамічно розвивається, і багато жертв, щоб пережити шторми. Сьогодні можна сказати, що воно того варте. Доказом цього є довіра та задоволення наших клієнтів, таких як KGHM, Orlen SA, Ciech SA, Rafako SA та PGNiG

Для вас – наших клієнтів, ми постійно розвиваємось і готові до нових викликів, запускаючи нові продукти. Для вас ми збираємо кошти ЄС для розвитку нашої компанії та інновацій, і завдяки вам ми отримуємо престижні нагороди, такі як Business Gazelles, Polish Success, Expansion або нагороду Chief Technical Organisation або Leader of New Technologies.

Solaris Optics S.A.

Solaris Optics S.A. – – це компанія з виробництва точної оптики з майже 30-річним досвідом роботи в цій галузі.

Solaris Optics була заснована в 1991 році. Зараз ми є амбіційним підприємством середнього розміру, в якому працює понад 70 людей і має сучасне обладнання та лабораторне обладнання. Компанія розташована на власній території площею 4744 м², у виробничій будівлі площею 1620 м².

See our company brochure: Solaris Optics – we do precise optics!

“We produce optics and deliver optical solutions to our partners.”

форум – Dzień Trzeci – 30 березня 2023 р

У рамках Польсько-українського форуму делегація з України ознайомилася з об’єктами Пулав, які за останні роки збудувало наше місто за кошти ЄС.

Наші українські партнери ознайомилися зі спортивною базою Міського спортивно-оздоровчого центру та іншими сучасними об’єктами інфраструктури Пулав, зокрема:

  • Пулавський науково-технологічний парк
  • Спортивний зал по вул. Люблін
  • Готель OLYMPIC з прилеглим спортивним стадіоном і відкритим басейном
  • Критий басейн
  • Марина разом із супутніми спорудами та ділянками набережної Вісли до нового мосту
  • Пулавський культурний центр “Dom Chemika”
  • Пулавські парки, дитячі майданчики. дитячі сади


Українських гостей цікавили технічні та будівельні рішення, шляхи отримання нашим містом коштів ЄС та багато інших питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням та допомогою для мешканців міста Пулави.


На запрошення старости Пулавського повіту пані Данути Смаги у старостві відбулася зустріч українських делегацій з представниками повітової управи, на якій обговорювалися актуальні потреби та можливості співпраці з Уманщиною. .


Під час сесії Пулавської міської ради також відбулася зустріч української делегації з пані Боженою Кригер, головою міської ради та паном Павлом Маєм, президентом міста Пулави, а також радниками та представниками міської ради. .

У рамках економічного співробітництва з сусідніми містами відбулася зустріч за участю українських делегацій у резиденції міської ради Радома з пані Мартою Міхальською-Вілк, віце-президентом міста та міської ради Радома, під час якої обговорювалися можливості співпраці та плани розвитку цієї співпраці на найближчий час.

Після зустрічі для українських делегацій було організовано екскурсію на свіжому повітрі, яка мала можливість побачити найсучасніші об’єкти інфраструктури Радома, зокрема нову лікарню та сміттєсортувальний завод, очисні споруди та інші об’єкти міських відходів.

Форум завершився підготовкою Листа про наміри щодо подальшої співпраці, на основі якого здійснюватиметься та розвиватиметься подальша діяльність у польсько-українських відносинах, яку проводить Польсько-український економічний центр. в Пулавах.

Opracował: Koordynator Polsko Ukraińskiego Centrum Gospodarczego

Czesław Rolla

Prezes Zarządu

CENTRUM EKOLOGII I PROMOCJI GOSPODARCZEJ

tel. +48 666 048 421

email: goalgier@gmail.com

https://negoce.org/

https://www.regionpulawski.pl/

https://idatt.eu/